×

Μήνυμα σφάλματος

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 579 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters στην drupal_get_feeds() (γραμμή 394 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/common.inc).

 

 Η ΕΥΕΔ στο MONEY SHOW

«Μουσική και επιχειρείν: it takes two to tango»

Κυριακή 14 Απριλίου 2019 13:00 – 15:00, Θεσσαλονίκη

 

H ΕΥΕΔ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τoυ πολυσυνεδριακού φόρουμ MONEY SHOW, διοργανώνει τη συνεδριακή ενότητα με θέμα «Μουσική και επιχειρείν: it takes two to tango», στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και ώρες 13:00 – 15:00, στην αίθουσα “Regency Ballroom” του ξενοδοχείου Hyatt Regency.

 

Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων, που πιστεύουμε πως ενδιαφέρουν εξίσου τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να καταστήσουν ελκυστικό το επιχειρηματικό τους περιβάλλον κάνοντας χρήση μουσικής, τους δημιουργούς μουσικών έργων αλλά και το ευρύτερο κοινό, είναι το ακόλουθο: 

- «Η Μουσική ως προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση και το δικαίωμα του δημιουργού να αμείβεται για την χρήση των έργων του»
Εισηγήτρια: Αγγελική Κανελλοπούλου, Δικηγόρος, Νομική Σύμβουλος ΕΥΕΔ, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

- «Από το Βινύλιο στο CD, από το CD στο You Tube και από το You Τube πίσω στο Βινύλιο! Παραδοσιακές και σύγχρονες τάσεις διάθεσης και προώθησης των μουσικών έργων»
Εισηγητής: Διονύσης Τσονόπουλος, Head of Online & Offline Licensing ΕΥΕΔ, ΜΒΑ, MSc Διαχείριση Πολιτισμικών Μονάδων

 

Συντονίζει ο Κώστας Καλδάρας, συνθέτης και δικαιούχος δικαιωμάτων, μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΥΕΔ.

 

Θα ακολουθήσει συζήτηση και παρεμβάσεις από τους συμμετέχοντες δημιουργούς και δικαιούχους δικαιωμάτων.