×

Μήνυμα σφάλματος

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 579 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters στην drupal_get_feeds() (γραμμή 394 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/common.inc).

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  -  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συνάντηση μελών της ΕΥΕΔ στη Θεσσαλονίκη

Παρασκευή 1 Mαρτίου 2019, ώρα 5.00 μ.μ.

στη μουσική σκηνή BENTETA LIVE

 

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

 

Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα πολλών δημιουργών και δικαιούχων πνευματικών δικαιωμάτων, τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου και η Διοίκηση της Ειδικής Υπηρεσίας Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων–ΕΥΕΔ, οργανώνουμε συνάντηση με τα μέλη της ΕΥΕΔ που κατοικούν στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 5.00 μ.μ., στη μουσική σκηνή ΒΕΝΤΕΤΑ LIVE (Εθνικής Αμύνης 3, 54625 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310234973).

Σκοπός της συνάντησης  είναι η άμεση επικοινωνία και η ενημέρωση των μελών της ΕΥΕΔ στη Β. Ελλάδα για όλες τις  εξελίξεις που αφορούν στη διαχείριση των δικαιωμάτων τους αλλά και η συζήτηση μαζί τους καθώς και οι απαντήσεις σε ερωτήσεις ή πιθανές  απορίες τους. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε ειδικά θέματα που έχουμε διαπιστώσει στους νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης και αφορούν στην  άρνηση επιχειρηματιών από συγκεκριμένες κατηγορίες χρηστών μουσικής και τοπικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς να ανταποκριθούν στη νόμιμη υποχρέωσή τους, να λάβουν άδεια και να καταβάλουν τα νόμιμα πνευματικά δικαιώματα. Επίσης, θα ενημερώσουμε τα μέλη μας για την πορεία της διαδικασίας ίδρυσης του νέου Οργανισμού Συλλογικής διαχείρισης, σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών της ΕΥΕΔ.

Μαζί μας στη συνάντηση θα είναι και οι εξωτερικοί συνεργάτες της ΕΥΕΔ, που έχουν αναλάβει το έργο της επιτόπιας ενημέρωσης των επιχειρηματιών της Β. Ελλάδας για τη διαδικασία αδειοδότησης και είσπραξης δικαιωμάτων, οι οποίοι θα αναφερθούν σε ειδικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

 

Με το βλέμμα στη νέα εποχή για τα πνευματικά δικαιώματα και τη συλλογική διαχείριση στην Ελλάδα, με διαφάνεια και συνέπεια στο έργο, που μας έχει αναθέσει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δημιουργών, σας καλούμε στην πρώτη μεγάλη συνάντηση δημιουργών που διοργανώνεται στη Β. Ελλάδα από την ΕΥΕΔ και είμαστε στη διάθεσή σας για ένα γόνιμο διάλογο σχετικά με τη διαχείριση των πνευματικών μας δικαιωμάτων ώστε να συνδιαμορφώσουμε προτάσεις και λύσεις που θα συμβάλλουν στην επίτευξη του κοινού σκοπού μας.

                                                Με εκτίμηση,

 

Μαρία Βλάχου                             Φοίβος Δεληβοριάς

Προσωρινή Διαχειρίστρια             Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου

Άλκηστις Τσίκλου,  Warner Chappell Music Hellas, Αντιπρόεδρος

Μαίρη Φασουλάκη, Γραμματέας

Τα μέλη

Πάνος Φαλάρας                      

Χρήστος Νικολόπουλος           

Παρασκευάς Καρασούλος

Κώστας Καλδάρας       

Βιργινία Kόκιου- Universal Music Publishing

Βασιλική Γκίνη -Media Music Publishing