×

Μήνυμα σφάλματος

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 579 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters στην drupal_get_feeds() (γραμμή 394 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/common.inc).

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τέταρτη 10 Ιουλίου 2019 

ξεκινούν οι πληρωμές δικαιωμάτων στα μέλη της ΕΥΕΔ

 

Δευτέρα,  8 Ιουλίου 2019

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 θα ξεκινήσουν οι πληρωμές δικαιωμάτων Ιουλίου 2019 στα μέλη της ΕΥΕΔ, με καταθέσεις μέσω e-banking στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δημιουργών και δικαιούχων δικαιωμάτων  ή επιταγές που λαμβάνουν οι δικαιούχοι από τα κεντρικά γραφεία.

Οι εκκαθαρίσεις με τα ποσά που λαμβάνει κάθε δικαιούχος θα σταλούν ηλεκτρονικά μέχρι αύριο Τρίτη 9 Ιουλίου 2019.  

Στη συνέχεια, οι δικαιούχοι  που έχουν υποχρέωση να προσκομίσουν  τιμολόγιο για τα δικαιώματα που τους αναλογούν καθώς και όσοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό και πληρώνονται με επιταγές, θα λάβουν ειδοποίηση μέσω  sms για την ημερομηνία προσέλευσής τους στα κεντρικά γραφεία κατ΄ αλφαβητική σειρά. Οι δικαιούχοι που κατοικούν εκτός Αττικής μπορούν να αποστείλουν τα τιμολόγιά τους ηλεκτρονικά  και στη συνέχεια ταχυδρομικά καθώς επίσης και το IBAN ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ τραπεζικού λογαριασμού τους στον οποίο επιθυμούν να γίνει η κατάθεση των δικαιωμάτων τους.

Οι πληρωμές από τα κεντρικά γραφεία θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019  και θα πραγματοποιούνται καθημερινά (τις εργάσιμες ημέρες , από Δευτέρα - Παρασκευή) και ώρες 9.00 - 15.00.

Οι πληρωμές δικαιωμάτων αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουλίου 2019.