×

Μήνυμα σφάλματος

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 579 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters στην drupal_get_feeds() (γραμμή 394 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/common.inc).

Το πρόγραμμα είναι διακρατικό (Ελλάδα και Κύπρος) και ο ΟΠΙ συμμετέχει ως βασικός εταίρος σε συνεργασία με τον κυπριακό όμιλο μέσων ενημέρωσης SIGMA LIVE LTD. Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν θα έχουν διάρκεια ένα έτος και θα περιλαμβάνουν την παραγωγή ενημερωτικού και εκπαιδευτικού υλικού για την πνευματική ιδιοκτησία με στόχο τους νέους και τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων για καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, καθώς και το σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπάνιας ευαισθητοποίησης των νέων για τη σπουδαιότητα της Πνευματικής Ιδιοκτησίας τόσο μέσα από δημοφιλείς ιστοτόπους και μέσα κοινωνικής δικτύωσης (σε Ελλάδα και Κύπρο) όσο και σε παραδοσιακά μέσα μαζικής ενημέρωσης (κυπριακό ραδιόφωνο).

Το υλικό που θα παραχθεί στο πλαίσιο του προγράμματος καθώς και οι δράσεις που θα πραγματοποιούνται, θα δημοσιοποιούνται στην ιστοσελίδα του ΟΠΙ copyrightschool.gr στο οποίο θα δημιουργηθεί ειδική ενότητα αποκλειστικά για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Επιλέξτε εδώ για να δείτε το σχετικό δελτίο τύπου του ΟΠΙ.