×

Μήνυμα σφάλματος

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 579 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters στην drupal_get_feeds() (γραμμή 394 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/common.inc).

Η Μουσική στην Ψηφιακή Εποχή

 

Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα πολλών δημιουργών και δικαιούχων δικαιωμάτων, που επιθυμούν να ενημερωθούν για τους  τρόπους που μπορούν να προβάλλουν και να διαθέσουν τα έργα τους  στο διαδίκτυο και να δημιουργήσουν επιπλέον έσοδα για τους ίδιους, εγκαινιάζουμε μία ενημερωτική ενότητα με θέμα "Η Μουσική στην Ψηφιακή Εποχή".

Στην ενότητα αυτή θα φιλοξενούνται άρθρα, παρουσιάσεις και έρευνες αναφορικά με τις δυνατότητες που προσφέρει σήμερα το διαδίκτυο στη μουσική δημιουργία  και την πολιτιστική βιομηχανία αλλά και νέα και ειδήσεις για το νομικό πλαίσιο προστασίας των μουσικών έργων στο διαδίκτυο. 

Η  πρώτη παρουσίαση στην ενότητα αυτή έχει τίτλο “Ροή εσόδων για τον σύγχρονο δημιουργό, καλλιτέχνη, μουσικό” και αφορά σε μια σειρά άρθρων που θα δημοσιεύσουμε σε συνέχειες και υπογράφει ο  Αντώνης Πλέσσας,  μέλος της ΕΥΕΔ, με μακρόχρονη εμπειρία σε θέματα μουσικής, τεχνολογίας και εκπαίδευσης.

 

"Ροή εσόδων για τον σύγχρονο δημιουργό, καλλιτέχνη, μουσικό" του Αντώνη Πλέσσα.  

Περισσότερες πληροφορίες  https://www.linkedin.com/in/antonisplessas/