×

Μήνυμα σφάλματος

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 579 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters στην drupal_get_feeds() (γραμμή 394 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/common.inc).

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΥΕΔ ΚΑΙ ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε.

 

Μνημόνιο Συνεργασίας, υπέγραψαν  πρόσφατα η ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. και η Ειδική Υπηρεσία Έκτακτη Διαχείρισης Δικαιωμάτων-ΕΥΕΔ, στο οποίο αποτυπώνεται η βούληση των δύο πλευρών να αναπτύξουν συνεργασία με σκοπό το αμοιβαίο όφελος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. και η ΕΥΕΔ είχαν ήδη άριστη συνεργασία, όσον αφορά στην αδειοδότηση των συναυλιών που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια της 83ης ΔΕΘ το Σεπτέμβριο του 2018, και στη συνέχεια,  μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση στο χώρο της συλλογικής διαχείρισης δικαιωμάτων, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, αναδείχτηκαν επί μέρους ζητήματα και ετέθη η βάση συνεργασίας των δυο μερών.

Η ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. εξέφρασε την επιθυμία να επαναφέρει τη χρήση μουσικής στους εκθεσιακούς της χώρους και παράλληλα ανέφερε την πρόθεσή της να διευκολύνει το έργο της ΕΥΕΔ  και να ενισχύσει την παρουσία και τη δημόσια εικόνα της.

Η ΕΥΕΔ είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη για το ειλικρινές ενδιαφέρον της ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. για τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών μουσικής και για την πρόθεσή της να επαναφέρει τη χρήση μουσικής στους εκθεσιακούς της χώρους και δηλώνει πως είναι διατεθειμένη να υποστηρίξει τη ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. στην υλοποίηση αυτής της πρόθεσης, με κάθε δυνατό τρόπο.