×

Μήνυμα σφάλματος

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 579 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters στην drupal_get_feeds() (γραμμή 394 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/common.inc).

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΥΕΔ  ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 οι πληρωμές δικαιωμάτων στα μέλη της ΕΥΕΔ, με τραπεζικές καταθέσεις (e-banking) στους λογαριασμούς των δημιουργών και δικαιούχων δικαιωμάτων  ή επιταγές, που λαμβάνουν οι δικαιούχοι από τα κεντρικά γραφεία.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της ΕΥΕΔ λαμβάνουν έκτακτη αναλογική πληρωμή έναντι δικαιωμάτων από τη Δημόσια Εκτέλεση μουσικών έργων και αναλογική πληρωμή δικαιωμάτων παλαιών χρήσεων από ανακτηθέν υπόλοιπο λογαριασμών.

Οι πληρωμές από τα κεντρικά γραφεία θα γίνονται καθημερινά 9.00 - 15.00, μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και θα συνεχιστούν την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, τις ίδιες ώρες.

Τις παραμονές Χριστουγέννων  και Πρωτοχρονιάς (Δευτέρα 24 και 31 Δεκεμβρίου)  ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΕΣ από τα κεντρικά γραφεία.

Οι πληρωμές θα ξεκινήσουν και πάλι την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019.

 

Χρόνια Πολλά και μια Καλή Χρονιά

με υγεία, δημιουργικότητα και ευημερία

 

Από τη Διοίκηση και τους συνεργάτες της ΕΥΕΔ