×

Μήνυμα σφάλματος

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 579 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters στην drupal_get_feeds() (γραμμή 394 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/common.inc).

Ο συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος  στην Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων

 

Αθήνα, 21 Ιουνίου 2018

Τη συνεργασία του με την Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων  επιβεβαίωσε ο συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, σε συνάντηση που είχε σήμερα στα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας με τον Πρόεδρο του ΟΠΙ Γιάννη Αντωνιάδη, την Προσωρινή Διαχειρίστρια της Υπηρεσίας Μαρία Βλάχου και τους συνεργάτες της.

Ο συνθέτης έχει ήδη καταγγείλει τη σύμβαση που είχε με τον οργανισμό συλλογικής διαχείρισης ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ για την εκπροσώπηση του ρεπερτορίου του και  δήλωσε  με θέρμη την υποστήριξή του στους σκοπούς και  τον κρίσιμο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων, ώστε να διασφαλίσει, όσο το δυνατόν συντομότερα, τις ομαλές συνθήκες λειτουργίας της μουσικής αγοράς στην Ελλάδα, τόσο για τη διαφανή απόδοση των πνευματικών δικαιωμάτων στους δημιουργούς μουσικών έργων όσο και για την ενθάρρυνση  και ενίσχυση της ελληνικής μουσικής δημιουργίας.

 

Από την Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων