×

Μήνυμα σφάλματος

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην _menu_load_objects() (γραμμή 579 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters στην drupal_get_feeds() (γραμμή 394 του /var/www/vhosts/copyrightschool.gr/eyed.gr/includes/common.inc).

 

Συνεργασία  GEMA – Ειδικής Υπηρεσίας Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων

 

Η  GEMA, ο οργανισμός συλλογικής διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων της Γερμανίας και ένας από τους  μεγαλύτερους  στην Ευρώπη, υπέγραψε την Τετάρτη 20  Ιουνίου 2018, σύμβαση αμοιβαίας εκπροσώπησης με την Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων.

Με τη σύμβαση αυτή η GEMA αναθέτει στην Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων την αδειοδότηση του μουσικού της ρεπερτορίου και την είσπραξη και απόδοση των δικαιωμάτων που θα προκύψουν από τη χρήση των μουσικών έργων στην Ελλάδα και αναλαμβάνει αντίστοιχα την αδειοδότηση και είσπραξη δικαιωμάτων  στη Γερμανία για το ελληνικό ρεπερτόριο,  που εκπροσωπεί η Ειδική Υπηρεσία  Έκτακτης Διαχείρισης  Δικαιωμάτων.

Η υπογραφή της σύμβασης αμοιβαίας εκπροσώπησης  με την GEMA αποτελεί σαφή ένδειξη της καλής συνεργασίας και των προθέσεων των ξένων οργανισμών συλλογικής διαχείρισης μετά τον πρώτο κύκλο επικοινωνίας και ενημέρωσης  από την Ειδική Υπηρεσία  Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων  για τις αρμοδιότητες  και το πλάνο ενεργειών της.